Uygulamalı Rekabet Hukuku Seminerleri Sertifika Programı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Rekabet Hukuku ve Politikası Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenmektedir.

Bildiri Özetlerinin Gönderilmesi İçin Son Tarih: 20 Aralık 2019

Seçilen Bildirilerin Açıklanması: 10 Ocak 2020

Program İçeriğinin İlan Edilmesi: 18 Ocak 2020

Program Koordinatörü: Doç. Dr. Kerem Cem Sanlı (İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi)

Uygulamalı Rekabet Hukuku Seminerleri, 2006 yılından bu yana İstanbul Bilgi Üniversitesi Ekonomi Hukuku Yüksek Lisans Programı kapsamında gerçekleşen ve 2010 yılından bu yana İstanbul Bilgi Üniversitesi Rekabet Hukuku ve Politikası Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından organize edilen bir seminer programıdır. Programın amacı rekabet hukuku uygulamasında karşılaşılan güncel sorunları belirlemek, bu sorunları tartışmaya açmak ve güncel hukuki gelişmeler konusunda toplumu bilgilendirmektir. Bu seminer programı ile ayrıca rekabet hukuku ile ilgilenen akademisyen ve uygulamacıların bir araya geldiği bir tartışma platformu oluşturulması hedeflenmektedir.

Seminerler, sunum yapmak isteyen lisansüstü öğrencilere, akademisyenlere ve tüm profesyonellere açıktır. Rekabet hukuku ile ilgili olması kaydıyla, bir konu sınırlaması yoktur. Bu kapsamda rekabet hukuku alanında güncel ve katılımcıların ilgisini çekecek bir konuda bildiri sunmak isteyen akademisyen ve araştırmacılar, hazırladıkları en fazla 500 kelimeden oluşan bildiri özetlerini en geç 20 Aralık 2019 tarihine kadar cem.sanli@bilgi.edu.tr  veya rhm@bilgi.edu.tr  adresine gönderebilirler.

Ayrıntılı bilgi için: rhm.bilgi.edu.tr / rhm@bilgi.edu.tr / 0212 311 50 22