Exchanges in Communication: A Decade-Long Journey of Media in Turkey (2008-2018)

BİLGİ İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen etkinlikte Kasım 2019’da yayınlanan KONDA Medya Raporu’nun araştırma süreci ele alınacaktır. Raporun analisti Prof. Dr. Aslı Tunç geleneksel ve dijital medya kullanımının dönüşümü ve rapor bulgularının kavramsallaştırılması üzerine konuşacak.

Tarih: 18 Aralık 2019, Çarşamba

Saat: 13:30-15:00

Yer: santralistanbul Kampüsü, E4 alt_lab

Prof. Dr. Aslı Tunç:

Aslı Tunç, İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü'nde profesördür. İstanbul Üniversitesi'nden iletişim bilimleri lisans derecesi ve Anadolu Üniversitesi'nden film ve televizyon çalışmaları alanında yüksek lisans derecesini aldı. 2000 yılında, Philadelphia'daki Temple Üniversitesi'nden medya ve iletişim alanında doktora derecesini aldı. ABD, İngiltere ve Yunanistan'daki üniversitelerde ifade özgürlüğü ve medyanın Türkiye ve dünyadaki değişen rolü hakkında dersler ve seminerler verdi. Türkiye'de demokrasi ve medya, yeni medya teknolojilerinin sosyal etkileri ve medya mülkiyet yapısı hakkında çok sayıda yayın ve ülke raporu yazdı.