güncelleme: yayınlama:

Aşk Neden Bu Kadar Zor: Çift İlişkisine Farkındalıkla Bakmak

Aşk Neden Bu Kadar Zor: Çift İlişkisine Farkındalıkla Bakmak

İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Merkezi tarafından düzenlenmektedir.

Tarih: 5 Mart-30 Nisan 2020 (8 hafta boyunca her Perşembe) 

Saat: 10.30

Yer: santralistanbul Kampüsü

 

Bu grup çalışması süresince çift ilişkisinde önemli yere sahip temel konuları ele alacağız. Katılımcıların kendilerinin romantik ilişkinin içerisindeki tutumlarının nedenlerine ve çift ilişkisindeki etkileşimin doğasına dair farkındalık geliştirmek amaçlanmaktadır. Bu sebeple bizlerin geçmiş deneyimlerimizin bugün yaşadığımız ilişkiye nasıl etki ettiği, bağlanma stilleri ve sağlıklı bir ilişki yaşama kapasitesi, çift ilişkisinde nörobiyolojinin yeri gibi konular yaşantısal etkinlikler aracılığıyla çalışılacaktır.

Bu soruların yanıtlarını birlikte araştırmak ve öğrenmek isterseniz, sizleri yakında başlayacak olan grup çalışmamıza davet ediyoruz. Bu grup çalışmasında 8 hafta boyunca, haftada 1 kez 2 saat süreyle buluşarak romantik ilişkilerin farklı yönlerini çeşitli aktiviteler aracılığıyla keşfedeceğiz.

Grup çalışmasına kimler katılabilir?

Hâlihazırda devam eden bir ilişkinizin olması gerekmemektedir. Düzenli katılım gösterebilecek, 18-28 yaş arasındaki katılımcıların başvurularına açıktır. 

Çalışmaya katılım ücretsizdir. Kontenjan 8 kişiyle sınırlıdır.

Son başvuru tarihi: 20 Şubat 2020

Başvuru için: kerimyorgunlar@gmail.com veya gulebakangulsah@gmail.com adresine isminizi, yaşınızı, -eğer devam ediyorsanız üniversitenizi ve bölümünüzü- ve çalışmaya neden katılmak istediğinizi açıklayan bir e-posta göndermeniz gerekmektedir.