Flört İlişkilerinde Şiddetsizlik Çalışma Grubu

Eşit, Özgür, Güvenli İlişki

İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Birimi tarafından düzenlenmektedir.

Tarih: 24 Şubat-20 Nisan 2020 (9 hafta boyunca her Pazartesi)

Saat: 13.00-14.30

Yer: santralistanbul Kampüsü

Flört ilişkileri veya romantik ilişkilerinizde eşitlik, özgürlük ve güvenlik üzerine birlikte düşünmek, konuşmak, keşfetmek ister misiniz?

• Flört ilişkilerinde şiddet nedir? Güvenli ilişkiler nasıl kurulur?
  • Partnerinize öfkelendiğinizde nasıl davranıyorsunuz?
  • İlişkinizdeki güç dengesi nasıl? Güç eşitliği nasıl kurulabilir?
  • Kıskançlık ilişkilerinizi nasıl etkiliyor?
  • Romantik ilişkilerinizde sınırlarınızı korumak için neler yapıyorsunuz?
  • Güvenli cinsellik nedir? Nasıl mümkün olur?

Bu soruların yanıtlarını birlikte araştırmak ve öğrenmek isterseniz, sizleri yakında başlayacak olan grup çalışmamıza davet ediyoruz.

Kimler katılabilir?

Çalışmaya düzenli katılım gösterebilecek 18-22 yaş arasındaki üniversite öğrencileri katılabilir. Çalışmaya katılım ücretsizdir. Kontenjan 10 kişidir.

Başvuru için: esitozgurguvenli@gmail.com  adresine isminizi, üniversitenizi, bölümünüzü, yaşınızı, çalışmayı nereden duyduğunuzu belirten ve çalışmaya neden katılmak istediğinizi açıklayan kısa bir paragraf göndermenizi rica ederiz.

Son başvuru tarihi: 17 Şubat 2020