Kültürel İncelemeler Öğrenci Konferansı: Söylemin Nefreti

İstanbul Bilgi Üniversitesi Kültürel İncelemeler Yüksek Lisans Programı Öğrencileri 2-3 Mayıs 2020 tarihlerinde “Söylemin Nefreti”başlığıyla bir konferans düzenliyor.

Tarih: 2-3 Mayıs 2020

Yer: santralistanbul Kampüsü

Türkiye’de çok disiplinli yapılı programların öğrencilerini bir araya getirmeyi amaçlayan konferans, disiplinlerarası alanlarda çalışan lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine açıktır.

Başvuru Koşulları

Konferansa sunum yapmak üzere başvuracak olanların en geç 13 Nisan 2020 tarihine kadar kultkonferans@bilgi.edu.tr  adresine isim, okul, bölüm bilgilerinin yanı sıra; konu (subject) kısmına yazılacak olan “KİK-Abstract” referans koduyla maksimum 500 kelimelik özeti göndermeleri gerekmektedir.

Dinleyici olarak katılacak olanların da 23 Nisan 2020 tarihine kadar aynı mail adresine “KİK-D” referans koduyla isim ve okul bilgilerini göndermeleri gerekiyor.