Üniversite Adaylarına Tadımlık Dersler

İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi ile Sahne Sanatları Programı tarafından düzenlenmektedir.

Tarih: 8 Nisan 2020

Saat: 13.00-17.00

Yer: santralistanbul Kampüs, E1-126 (Green Studio)

PROGRAM:

13.00 -Doğaçlama Oyun ve Performans  Dilek Champs

Belli kurallara dayanan çeşitli oyunlar kurgulanır. Doğaçlama hareket yoluyla yaratıcı performans üretimi hedeflenir.

Dilek Champs Sahne Sanatları’nda “Performans ve Somatik Çalışmalar I dersini yürütmektedir. Marina Abramoviç sergisinde kendi performansını sergilemek üzere seçilen 16 sanatçıdan biridir.

15.00-Işık, Renk ve Görsellik Cem Ünsal

Görsel bütünlüğün bir parçası olan ışıklandırmanın önemini ortaya çıkaran denemeler yapılır. Işığın rengi ve şiddetindeki değişikliklerin sahnedeki görselliği ve anlamı nasıl değiştirdiği gözlemlenir.

Cem Ünsal Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi'nde "Sahne ve Işık" dersini yürütmektedir.

16.00-Mezunlarla Söyleşi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi ve Sahne Sanatları mezunlarımız ile üniversite süreci ve sonrası hakkında liseli arkadaşlarımızın sorularıyla ilerleyen bir sohbet yürütülecektir.

İzlem Oktay Koma Sahnesi Program Koordinatörü

Eyüp Emre Uçaray Yönetmen, İkincikat Tiyatro'nun Kurucusu ve Genel Sanat Yönetmeni

Burcu Halaçoğlu

Oyuncu, Yönetmen, Eğitmen ve TiyatroPOL'ün Kurucusu İstanbul Bilgi Üniversitesi Dr. Araştırma Görevlisi