İçerikle Pazarlama Konferansı

İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından her yıl düzenlenen ve Türkiye’de içerik ve pazarlama alanındaki tek etkinlik olan İçerikle Pazarlama Konferansı’nın beşincisi “Dünya Dönüşüyor” başlığı altında gerçekleşecek.

BİLGİ İletişim Fakültesi Medya Bölümü’nün Pazarlama 3.0 ekibi tarafından düzenlenen konferans, 8-9-10 Mayıs’ta Youtube kanalından yayınlanacak. #VirüstenSonraViralOlmak hashtagının oluşturulduğu konferansta, pazarlama içeriklerinde, markalarda nasıl yansımalar görüldüğünden “Yeni Normal” hayatın nasıl deneyimleneceğine, kriz dönemi tüketim verilerinden sektörel umutlar ve inovasyona kadar birçok konu masaya yatırılacak.

Tarih: 8-10 Mayıs 2020

Etkinliği takip etmek isteyenler Youtube.com/pazarlama30 adresinden ulaşabilirler.

PROGRAM:

8 Mayıs

16:00 Gülşah Görücü / Dijital Dünyada Müzik Deneyimi
21:00 Ercüment Büyükşener / Koronavirüs Döneminde Dijital İletişim

9 Mayıs

14:00 Eray Erdoğan / Girişimlerde Sürdürülebilirlik
18:00 Selin Akbay / Marka Ne Bekler, Ajans Ne Söyler?

10 Mayıs

14:00 Seden Mestan / Çevrimiçi Yayıncılık ve Koronavirüs