Pandemi Döneminde Örgütsel Liderlik

Mevcut pandemi krizi; kurumların operasyonlarını, hizmetlerini ve işlerini genel olarak sürdürmeleri açısından büyük bir zorluk yarattı.

OPSY 506: Liderlik ve Lider Gelişimi dersi kapsamında, İstanbul Bilgi Üniversitesi Örgütsel Psikoloji Yüksek Lisans Programı öğrencileri, kurumların krize nasıl tepki verdiğini, liderler ve takipçilerinin bakış açısından görmek için yöneticiler ve düzenli çalışanlarla yaptıkları görüşmelerle araştırdı. Görüşme bulgularının paylaşılacağı ve öğrencilerin önerilerini sunacakları bu webinar, kuruluşların daha iyi bir amaç için kendi liderlik uygulamalarını değerlendirmelerine katkıda bulunacak geri bildirimler sağlayacaktır. “Pandemi sürecinde örgütsel liderlik” ile ilgilenen tüm insan kaynakları personeli, yöneticiler, öğrenciler ve mezunlar davetlidir.

Tarih: 6 Haziran 2020, Cumartesi

Saat: 15.00 - 18.00

Katılmak için tıklayın.

15.00-15.15       Açılış Konuşmaları