2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Finalleriyle İlgili Duyuru

17 Aralık 2020 tarihinde üniversitemizin ana web sayfasında duyurulduğu üzere

(https://www.bilgi.edu.tr/tr/haber/10114/2020-2021-akademik-yili-guz-donemi-sinavlariyla-ilgili-duyuru/) güz dönemi final ve bütünleme sınavlarının elektronik ortamda yapılması kararı alınmıştır. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından 20.10.2020 tarihinde üniversitelere gönderilen “Yükseköğretim Kurumlarında Uzaktan Öğretime İlişkin Usul ve Esaslar”’da yer alan hükümler gereğince elektronik ortamda yapılacak sınavların gözetim altında gerçekleştirilmesi zorunludur.

Üniversite Akademik Kurul’umuzun aldığı karar gereği, merkezi olarak planlanan ve canlı (senkron) olarak gerçekleştirilecek olan sınavlarda, Zoom üzerinden ancak kameralarınızı açık tutarak sınava katılabileceksiniz.

Sınav süresince ses ve görüntü kaydı alınmayacaktır.

Sınav sırasında uymanız gereken kuralları ve sınava Zoom üzerinden nasıl katılacağınıza ilişkin tüm bilgileri hazırlamış olduğumuz bu kılavuzdan öğrenebilirsiniz. Sınavlarınızdan önce bu kılavuzu dikkatli okumanız gerektiğini vurgulamak isteriz.

Final döneminde hepinize başarılar diliyoruz.

Sevgilerimizle,

Rektörlük