2021-2022 Erasmus+ Dünya Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları

güncelleme: yayınlama:

Değerli Öğrencilerimiz,

Aşağıda yapılan açıklamaların tümünü okumanızı rica ediyoruz.

Öncelikle Hareketliliğe hak kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz!

2021-2022 Akademik Yılı Erasmus+ Dünya Öğrenim Hareketliliği için hibe bütçeleri Ulusal Ajans tarafından üniversitelere bildirilmiştir. 2021-2021 Akademik Yılı için hibe dağıtım yöntemi İstanbul Bilgi Üniversitesi Erasmus Komisyonu tarafından 09.03.2021 tarihinde belirlenerek aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

2021 - 2022 Erasmus+ Dünya Öğrenim Hareketliliği Başvuru Sonuçlarını görüntülemek için TIKLAYINIZ.

  • 2021-2022 Akademik Yılı Erasmus+ Dünya Öğrenim Hareketliliği başvurularının dahil edildiği 2019-2022 bütçemize Ulusal Ajans’tan tahsis edilen bütçe ile Erasmus+ skoru en yüksekten en düşüğe doğru sıralandığında, geçerli başvuru belirterek hak kazanmış tüm öğrencilerimize yurtdışında eğitim alacakları tüm süre  boyunca hibelendirme yapılacaktır.
  • Buna göre, listede SUCCEED WITH FULL ERASMUS+ GRANT olarak sonucu ilan edilmiş öğrencilerimiz, eğitim sürelerinin tamamı boyunca hibelendirilebilecektir.
  • Erasmus+ Hareketliliğini iptal etmek isteyen öğrencilerimizin LINK'te bulunan iptal dilekçesini doldurup imzaladıktan sonra 09.04.2021 mesai bitimine kadar ofisimize erasmus@bilgi.edu.tr adresine email yoluyla teslim etmesi gerekmektedir.

Önemli: Bu tarihten sonra hareketliliğini iptal eden öğrencilerin bir sonraki Erasmus+ başvurularında -10 puan uygulaması yapılacaktır.

Dünya Öğrenim hareketliliği kapsamında yapılacak işlemlerin ve sürecin aktarılacağı oryantasyon toplantısıyla ilgili duyurular ayrıca ilerleyen günlerde yapılacaktır.

Listede ilan edilen durumuna itirazı olan öğrencilerimiz var ise, itirazlarını dilekçe formatında erasmus@bilgi.edu.tr adresimize email üzerinden 17.03.2021 tarihine kadar iletmeleri taktirde değerlendirmeye alınarak sonucu bildirilecektir. İtiraz sonuçlarına göre yerleştirme listesi güncellenecektir.

Bilgilerinize sunarız.

Erasmus Ofisi