“How to Make the Most of Your Opportunities” paneli düzenlendi

güncelleme: yayınlama:

BİLGİ Spor Yöneticiliği Bölümü, düzenlediği online “How to Make the Most of Your Opportunities” panelinde futbol dünyasında çığır açan Premier League’in kurucularından, Arsenal ve Football Association (FA) Eski Başkan Yardımcısı, şu anki Premier League ve FA Elçisi David Dein ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı ve başarılı iş insanı Ali Koç’u ağırladı.

 
TRT World Spor Sunucusu ve Gazeteci Samantha Johnson’un moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte büyük bir başarı hikâyesi olan Premier Lig’in kuruluşu ile 1980’lerin sonundan bu yana futbol dünyasının ve ekonomisinin çarpıcı değişimi ele alındı.

 
Panelin açılış konuşmasını yapan Ali Koç, dostu ve mentoru olarak tanımladığı David Dein’in futbol dünyasındaki başarılı adımlarını aktardı. David Dein’in kariyeri boyunca sadece ülkesinde futbolun gelişimi için değil, küresel futbol sektörünün büyümesi için önemli çalışmalara imza attığının altına çizen Ali Koç, David Dein’in Arsenal’le özdeşleşen bir isim olduğunu belirtti. Etkinliğin sonunda düzenlenen soru cevap bölümünde David Dein, katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.

Görseller