“The Business of Basketball” paneli düzenlendi

BİLGİ Spor Yöneticiliği Bölümü, ilgi çeken konukları bir araya getirdiği etkileşimli online etkinliklere bir yenisini ekledi. “The Business of Basketball” isimli panelde, basketbolun güncel dinamikleri ele alındı. Panel, Basketbol Şampiyonlar Ligi CEO’su Patrick Comninos, Basketball Bundesliga (Almanya Basketbol Ligi) CEO’su Stefan Holz, Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Oytun Özer ve New Haven Üniversitesi Pompea İşletme Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Üyesi Ceyda Mumcu’nun katılımıyla gerçekleşti. BİLGİ Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Görevlisi Emir Turam ise panelin moderatörlüğünü üstlendi. Panelde, basketbolun yönetim ve işletme yönü değerlendirilerek spor kulüplerinin yanı sıra ulusal ve uluslararası liglerin perspektifiyle iş hedefleri ve pazarlama yöntemleri ele alındı.

Görseller