Tam kapanma sürecine ilişkin önemli duyuru

Değerli Öğrencilerimiz,

Bildiğiniz gibi, Covid-19 salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00’dan itibaren ülkemizde tam kapanma tedbirleri uygulanmaya başlanacaktır.  Bu tedbirlerin açıklandığı 26 Nisan 2021 tarihli genelge doğrultusunda Üniversitemizdeki uygulamalar ile ilgili olarak sizleri bilgilendirmek isteriz.

29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00’dan itibaren 17 Mayıs 2021 Pazartesi gününe kadar tam kapanma tedbirlerinin geçerli olacağı süre boyunca;

• Üniversitemizde eğitim süreci çevrimiçi devam edecek; uygulamalı dersleriniz haricinde ders programınızda herhangi bir değişiklik yapılmayacaktır.
  • Uygulamalı dersleriniz ve uygulamaya dayalı tüm çalışmalarınız tam kapanma sürecinin sonrasına ertelenecek, bu konuyla ilgili sizlere hocalarınız tarafından bilgilendirme yapılacaktır.
  • Yüz yüze gönüllü ve zorunlu tüm stajlara ara verilmiştir. Detaylı bilgilendirme Fakülteniz /Okulunuz tarafından yapılacaktır.
  • Kampüslerimiz öğrenci ve ziyaretçi girişine kapalı olacaktır.
  • Tüm birimlerimiz uzaktan veya dönüşümlü olarak çalışmaya devam edecektir.
  • Kütüphanemiz çevrimiçi olarak hizmet vermeye devam edecektir.
  • Enerji Müzemiz kapalı olacaktır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.