Yarışmaya katıl, BİLGİ’nin 25. yıl tişörtünü sen tasarla!

Üniversitemizin 25. yılı kapsamında düzenlediğimiz “BİLGİ 25. Yıl Tişört Tasarım Yarışması” tüm öğrenci ve mezunlarımızın katılımına açıktır.

BİLGİ’nin 25. yılına özel olarak yaptığınız tasarımla 21 Mayıs 2021 tarihine kadar yarışmaya başvuru yapabilirsiniz. Başvuruların tamamlanması ardından aşağıda belirtilen yarışma şartlarını karşılayan tasarımlar tüm BİLGİ’lilerin katılımına açık genel bir oylamaya sunulacaktır. Oylama sonucunda en yüksek oyu alan tasarım BİLGİ Tercih Günleri’nde çalışacak öğrencilerimizin giyecekleri tişörtlere basılacaktır.

Son Başvuru Tarihi: 21 Mayıs 2021

Genel Oylama Tarihi: 27 Mayıs-5 Haziran 2021

Kazananların Açıklanması:  7 Haziran 2021

Başvuru linki için tıklayın.

BAŞVURU SÜRECİ

• Yarışma tüm BİLGİ öğrenci ve mezunlarının katılımına açıktır.
  • Son başvuru tarihi 21 Mayıs 2021’dir.
  • Yarışmaya her katılımcı en fazla 1 tasarımla başvurabilir.
  • Yarışmaya tüm başvurular yukarıda belirtilen başvuru linki üzerinden yapılacaktır.

YARIŞMA ŞARTLARI

• Yarışmaya katılacak tasarımlar BİLGİ’nin 25. yılına özel olarak tasarlanmış olmalıdır.
  • Yarışmaya katılacak tasarımlarda tişört kumaşına herhangi bir kesme, ek parça dikme, yırtma vb. bir müdahalenin yapılmaması gerekmektedir.
  • Baskıya uygun olmayan veya BİLGİ’nin kurumsal kimliğine aykırı olan (logoda yer alan iğne kullanımına müdahale veya logo bütünlüğünün bozulması vb.) tasarımlar genel oylamaya katılamaz. BİLGİ’nin kurumsal kimlik kılavuzu için tıklayın.
  • Tasarımlar tişörtün sadece ön (göğüs yüzeyi) veya sadece arka (sırt yüzeyi) için yapılmalıdır.
  • Tasarımlar boş şablon (template) üzerinde uygulanmış ve yalnızca tasarımın kendisi olarak -jpg formatında olacak şekilde 2 dosya olarak gönderilmelidir. Gönderinin boyutu 1 MB’ı geçmemelidir. Boş mock-up template aşağıdaki dosyadan indirilebilir.
  • Eğer düzenleyici bir başvurunun yarışma şartlarına aykırı olduğunu tespit ederse başvuruyu geri çevirme yetkisine sahiptir.

OYLAMA

• Yarışma şartlarını karşılayan tasarımlar tüm BİLGİ’lilere açık genel bir oylamaya sunulacaktır.
  • Oylama 27 Mayıs-5 Haziran 2021 tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleşecektir. Oylama formu tüm BİLGİ’lilerle paylaşılacaktır.
  • En çok oyu alan tasarım seçilerek BİLGİ Tercih Günleri’nde görevli öğrencilerimizin tişörtlerine basılacaktır. Oylama sonucunda seçilen tasarımın CMYK / .ai veya. psd formatında tişört baskısı için paylaşılması gerekmektedir.

TASARIMLARIN KULLANIMI VE DİĞER KOŞULLAR

• Katılımcılar sundukları tasarımların kendilerine ait olduğunu kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılırlar. Daha önce ödül almış / kullanılmış / yayınlanmış tasarımlar yarışmaya katılamaz.
  • Eser sahibi, yarışmayı düzenleyen kurum ve uzantılarının ilgili çalışmaları yayınlama, işleme, çoğaltma, yayma, temsil ve umuma iletim gibi mali hakların karşılıksız olarak kullanılması konusunda izin verecektir veya bu mali hakları yarışmayı düzenleyen kurum ve uzantılarına karşılıksız olarak devredecektir. Eserler, eser sahibinin tüm hakları korunarak, tişört baskısı olarak kullanılacak olmakla birlikte, mali hakları devredilmiş tüm eserler kurum tarafından (bunlarla sınırlı kalmamak kaydıyla web sitesi, sosyal medya kanalları, afiş, broşür, dergi, kitap vb. gibi) sayısal ve basılı medyalar üzerinde kullanılabilir.
  • Yarışmaya katılan eserler ve eserlerin içeriğinden kaynaklı ortaya çıkabilecek üçüncü kişilerin hak sahipliğinin ihlali ve idari para cezaları da dâhil olmak üzere her türlü zarar ve hak talebinden eser sahibi münhasıran sorumludur. BİLGİ herhangi bir sorumluluk kabul etmez ve davaya konu edilemez.

Görseller