Değerli Doktor Adaylarımız;

2020-2021 Bahar Dönemi Özel Hukuk Doktora Programı için Yeterlik Sınav Tarihleri tarihleri aşağıdadır.

Ayşegül Tüfekçi'nin Yeterlik Sınav Bilgileri
Yazılı Sınav:
 4 Haziran 2021, Cuma saat 15.00 (Learn üzerinden)
Sözlü Sınav*: 10 Haziran 2021, Perşembe saat 16.00 (Learn (Zoom) üzerinden)

*Sözlü yeterlik sınavları öğretim elemanları, lisansüstü öğrenciler ve alanının uzmanlarından oluşan dinleyicilerin katılımına açık olarak yapılır. Dinleyici olarak katılmak isteyenler ilgili program direktörüne e-posta ileterek katılım için gerekli bilgileri edinebilir.

Ertuğrul Bayramoğulları'nın Yeterlik Sınav Bilgileri
Yazılı Sınav:
 14 Haziran 2021, Pazartesi saat 10.00 (Learn üzerinden)
Sözlü Sınav*: 14 Haziran 2021, Pazartesi saat 14.00 (Learn (Zoom) üzerinden)