Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi (MAP) ile Sahne Sanatları Alanı (PA) Özel Yetenek Sınavı 3. Etap başvuruları başladı

güncelleme: yayınlama:

Başvurular: 13-25 Ekim 2021

Yazılı Sınav ve Mülakatlar: 27 Ekim 2021

Performans Sınavı: 27 Ekim 2021

Kayıtlar : 01–05 Kasım 2021

 

Tüm sınav sonuçları Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi ana sayfası (www.bilgi.edu.tr) “Haberler” bölümünde duyurulacaktır.

Özel Yetenek Sınavı'na başvurmak için tıklayınız.

Yetenek Sınavı ön kayıt işlemlerinin tamamlanabilmesi için, aşağıdaki evrakların en geç 25 Ekim 2021 saat 17.00’e kadar sisteme yüklenmesi gerekmektedir. Öğrenci İşleri, çevrimiçi evrakları kontrol ettikten sonra adayın başvurusunu kabul edecektir. Evrakların bu tarihe kadar teslim edilmiş olması ve takibi adayın sorumluluğundadır.

 

Gerekli Evraklar:

Adaylar başvuru sırasında aşağıdaki evrakları hazır bulundurmalıdır. Online kaydı takiben yüklemelerin yapıldığına dair teyit mesajı çıkacaktır.

  • Nüfus Cüzdanı
  • Fotoğraf
  • TYT Ham puanını gösteren Sonuç Belgesi
  • Lise Diploması veya Mezuniyet Belgesi
  • Önkayıt Ücretinin Yatırıldığına Dair Dekont (Önkayıt ücreti olan 100 TL Garanti Bankası’na hesap bilgilerine yatırılması ve Dekont üzerinde adayın Ad- Soyad ve TC kimlik no’su mutlaka yer almalıdır.)  Hesap bilgileri: Beyoğlu Ticari Şube / IBAN NO: TR45 0006 2001 6710 0006 2013 02

 

Sınavlar Hakkında:

Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Programı (MAP) Özel Yetenek Sınavı, Yazılı Sınav (1) ve Mülakattan (2) oluşur.

Sahne Sanatları Alanı (PA) Özel Yetenek Sınavı, Yazılı Sınav (1), Mülakat (2) ve Performans Sınavı (3) aşamalarından oluşmaktadır.

Öğrencilerin Yetenek Sınavına gelirken “Ön Kayıt Tamamlandı” belgesini yanlarında getirmeleri gerekmektedir; belgesiz öğrenci sınava alınmayacaktır. Bu belgeyi, santralistanbul Kampüsü Öğrenci İşleri Ofisi (ÇSM binası, Z-112)’nden ön kayıt başvuru işlemlerini tamamladıktan sonra temin edebilirler.

Yazılı Sınav ve Mülakatlar: 27 Ekim 2021 10:30, santralistanbul Kampüsü

Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Programı (MAP) ve Sahne Sanatları Alanı (PA) adayları, 27 Ekim 2021 Çarşamba günü 10:30-12:00 saatleri arasında santralistanbul Kampüsü ÇSM Binası’nda yönlendirilen salonda sınava gireceklerdir. Yazılı Sınav, sahne ve gösteri sanatları alanına dair yazılı yorum ve test sorularından oluşmaktadır. Yazılı Sınavı tamamlayan aday, yanıtın kendi özgün yanıtı olduğunu beyan eder.

Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Programı (MAP) ve Sahne Sanatları Alanı (PA) mülakatları, yazılı sınavdan sonra başlayacak ve adaylar mülakata duyurulacak listedeki sıralamayla alınacaktır.

Performans Sınavı: 27 Ekim 2021 12:00, santralistanbul Kampüsü

Sahne Sanatları Alanı (PA) Performans Sınavı, 27 Ekim 2021 tarihinde 12:00’den itibaren başlayacaktır.

Sahne Sanatları Alanı (PA) Performans Sınavı için:

  • Adaylarımızın 27 Ekim 2021 tarihinde yapılacak olan seçmelere hareket etmeye hazır şekilde, eşofman, tişört vb. rahat kıyafetlerle katılmaları gerekmektedir.
  • Performans Sınavı için sahne çalışmasına yönelik ön hazırlık gerekmez.

Üniversite, sınav programında değişiklik yapma hakkını kendinde saklı tutar.

Programın sınav ve sonuçları ile ilgili tüm bilgilendirmeler program sayfasından yapılacaktır.

Ayrıntılı bilgi için:

Araştırma Görevlisi Fatih Sel: fatih.sel@bilgi.edu.tr

Araştırma Görevlisi Meltem Ezer: meltem.ezer@bilgi.edu.tr

Araştırma Görevlisi Sena Öndün: sena.ondun@bilgi.edu.tr

444 0 428 Call Center üzerinden iletişime geçebilirsiniz.