BİLGİ Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencisi Kerem Er, 28 Ekim’de gerçekleşen Impulse Summit’teydi

Avrupa Spor Yöneticiliği Birliği (EASM), İsviçre St. Gallen Üniversitesi Sports Business Club ile birlikte her yıl düzenlenen Impulse Summit için bu yıl öğrenci üyelerden iki kişiye burs vereceğini açıklamıştı. St. Gallen Üniversitesi’nin Sport Business Club öğrencilerinin organize ettiği Impulse Summit’te dünyanın her yerinden gelen 35 küresel yetenekten biri olan Kerem Er, Avrupa Spor Yöneticiliği Birliği (EASM) tarafından burs kazanan iki öğrenciden biri olarak konferanstaki iki oturumda da konuşmacılarla birlikte yer aldı.

“Spor ve E-spor Birbirlerinden Ne Öğrenebilirler?” ve “Bir Spor Organizasyonunu Yönetmek İçin Gerekli Olan Liderlik Özellikleri” isimli oturumlarda yer alma fırsatı edinen Kerem Er, aynı zamanda sahnede açılış konuşmasını yapan küresel yetenek oldu. 25-29 Ekim haftası boyunca konferans dışında birçok etkinliğe dahil olan öğrencimiz, konferansa konuşmacı olarak katılan saygın katılımcılarla akşam yemeği yeme fırsatı edindi, FIFA müzesini gezdi ve FIFA ana merkezinde vaka çalışmalarını çözmeye çalıştı. Konferansta bulunan Türkiye’den tek katılımcı olarak ülkemizi, üniversitemizi ve bölümümüzü temsil eden öğrencimizi tebrik ediyoruz.