BİLGİ İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri III. Üniralli Ambulans Rallisi’nde ödül kazandı

BİLGİ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri Abdurrahman Açıkgöz, Berkay Umut Aktaş, Merve Yeşilırmak ve Zeynep Yılmaz, Paramedik Derneği ile Maltepe Üniversitesi tarafından düzenlenen III. Üniralli Ambulans Rallisi yarışmasında ödüle layık görüldü.

İlk ve acil yardım programı öğrencilerinin hastane öncesi acil bakım protokolleri ve son güncel kılavuz bilgileri eşliğinde acil olgulara karşı yaklaşımlarının gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen yarışmaya bu yıl 16 üniversite katıldı.

BİLGİ öğrencileri medikal aciller etabında birincilik, travma etabında ise ikincilik ödülü kazandı.

Görseller