ERASMUS, İKİLİ DEĞİŞİM ve İSVİÇRE HAREKETLİLİĞİ Başvuru Süresi Uzatma Duyurusu

güncelleme: yayınlama:

*ENGLISH BELOW*

Sevgili Öğrenciler,

2022 - 2023 akademik yılı için Erasmus+ Avrupa Öğrenim, Erasmus+ Dünya Öğrenim, İkili Değişim ve İsviçre Hareketliliği programları adına açılmış olan başvuru dönemi 24.02.2022 saat 17:00 'ye kadar uzatılmıştır.

Başvuru metinlerinde belirtilen zorunlu belgeleri era.bilgi.edu.tr adresi üzerinden açacağınız başvurunuza yükleyip, oluşacak ilgili başvuru formunu imzalayıp email ile iletmeniz gerekmektedir. Erasmus başvuru formları ayrıca ERA sistemindeki Başvuru formu slotuna da yüklenmelidir. Başvurularını bu şekilde ileten öğrencilerimiz onay emaili beklemeden ve sistemde görünen Onay Bekliyor yazısına bakılmaksızın değerlendirilecektir.


Erasmus Öğrenim ve Staj için: erasmus@bilgi.edu.tr 

İkili Değilim ve İsviçre için: bilateral@bilgi.edu.tr

Sistemsel sorun yaşayan öğrencilerimizin mutlaka ekran görüntüsüyle erasmus@bilgi.edu.tr ya da bilateral@bilgi.edu.tr ye sorunlarını iletmeleri halinde mutlaka yardımcı olunacaktır.

- Dil belgenizde mutlaka 100 üzerinden puanınız görünmelidir ve geçerlilik tarihi geçmemiş olmalıdır.
- Ders durum belgenizi SIS sayfanızdaki ilgili sayfadan görüntüleyerek Yazıcı Uyumlu Görünüm kısmından PDF olarak kaydedip yükleyebilirsiniz.
- Transkript belgenizi e-imzalı versiyonu ulaşmadan evvel Öğrenci Profili kısmındaki versiyonunu Yazıcı Uyumlu Görünüm kısmından PDF olarak kaydedip yükleyebilirsiniz. 

Başarılar dileriz,

İstanbul Bilgi Üniversitesi - Uluslararası İlişkiler Ofisi