2019 Projesi Erasmus+ Dünya Personel Hareketliliği (2. Çağrı)

2019 Projesi Erasmus+ Dünya Personel Hareketliliği (2. Çağrı)  başvuruları 05.04.2022-25.04.2022 arasındadır. tarihleri arasında turkiye.gov.tr Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Erasmus+ ve ESC Başvuruları üzerinden alınacaktır. Erasmus+ Dünya Personel Ders Verme Hareketliliğine üniversitemizde tam/yarı zamanlı olarak istihdam edilmiş ve fiilen görev yapmakta olan akademik personel başvurabilir. Personel Eğitim Alma Hareketliliğine üniversitemizde tarafından istihdam edilmiş akademik (akademik personelin Eğitim Alma Programı Erasmus Komisyonuna sunulacaktır) ve idari personel başvurabilir. Faaliyetler Avrupa Komisyonu tarafından belirlenen asgarî ve azamî sürelere uygun olarak gerçekleştirilir. Erasmus+ Dünya Personel hareketliliği için faaliyet süresi, seyahat hariç en az 5 iş günü ve en fazla 2 ay olarak belirlenmiştir. Üniversitemizde Erasmus Personel Hareketlilikleri en fazla 7 güne kadar desteklenmektedir (5 gün faaliyet, 2 gün seyahat olmak üzere).Personel hareketliliği faaliyetleri, Merkez’le imzalanan sözleşmenin bitiş tarihinden sonraya sarkamaz. Hareketlilik 31 Temmuz 2022 tarihinden önce tamamlanmalıdır.

Personel hareketliliği faaliyetleri yalnızca üniversitemizin anlaşmalı olduğu üniversitelerle gerçekleştirilebilmektedir. Bu başvuru çağrısı üniversitemizin Bosna Hersek, Brezilya, Ermenistan, Güney Kore, Gürcistan‘daki partnelerini kapsamaktadır.

2019 Projesi Erasmus+ Dünya Personel Ders Verme 2. Çağrı için tıklayınız

2019 Projesi Erasmus+ Dünya Personel Eğitim Alma 2. Çağrı için tıklayınız