Sosyal Bilimler Enstitüsü, Felsefe ve Toplumsal Düşünce - Yardımcı Doçent

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü’ne bağlı Felsefe ve Toplumsal Düşünce Yüksek Lisans Programında açık bulunan Yardımcı Doçentlik kadrosuna 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’na tabi olarak öğretim elemanı alınacaktır.

Son başvuru tarihi ilanın yayınlanmasından itibaren 15 (onbeş) günlük sürenin bitimidir.

Yardımcı Doçent kadrosuna daimi statüde atama yapılacaktır. Adaylar, Sanat Kuramı ve Uygulamaları alanında Doktora derecesine sahip olmalıdır. Adaylar İngilizce, Fransızca, Almanca ve Türkçe dillerine hâkim olmalıdır. Yardımcı Doçentlik kadrosuna başvuracak adaylar özgeçmişlerini, Doktora belgelerini, (yurtdışından alınmış diplomaların YÖK denklikleri) ile Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını kapsayan dosyalarını 4 (dört) set halinde başvuru dilekçelerine ekli olarak süresi içinde Fakülte Dekanlığı’na teslim edeceklerdir.