Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, Beslenme ve Diyetetik - Profesör

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nde açık bulunan Profesörlük kadrosuna uzmanlık alanı Beslenme ve Diyetetik olan, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’na tabi olarak aşağıda belirtilen kadroya öğretim üyesi alınacaktır.

Son başvuru tarihi ilanın yayınlanmasından itibaren 15 (onbeş) günlük sürenin bitimidir.

Profesör kadrosu daimi statüdedir. Adayların Beslenme ve Diyetetik anabilim dalında öğretim üyesi olarak çalışmış olması gereklidir. Profesörlüğe başvuracak adayların özgeçmişlerini, Doçentlik Başarı Belgesi ile Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını kapsayan dosyalarını 6 (altı) set olarak başvuru dilekçelerine ekli olarak süresi içinde Rektörlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

Süresi içinde yapılmayan başvurular ve postada meydana gelebilecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Başvuru Adresi

İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü