Öğrenci kulüpleri ile ilgili duyuru

güncelleme: yayınlama:

Sevgili Kulüp Başkanı,

2022-2023 Akademik Yılı için ilgili tüzük ve yıllık planınızı oluşturarak 30 Haziran 2022 tarihi mesai bitimine kadar kulupler@bilgi.edu.tr adresine göndermenizi rica ederiz.

Başvurularınız Kulüpler Kurulu tarafından incelenip karara bağlanacak, sonuçlar sizlere yazılı olarak e-posta yoluyla duyurulacaktır.

Yardım almak istediğiniz her türlü konu için Öğrenci Destek Merkezine ulaşabilirsiniz.

30 Haziran 2022 tarihi kulüp kurulumu için son tarihtir. Bu tarihten sonra gelen tüzük ve yıllık planların geçerli olmayacağını belirtmek isteriz.

Başvurularınızda notlar kısmında belirtilen noktaları dikkate almanız önem taşımaktadır.*

Saygılarımızla, 

Öğrenci Destek Merkezi

Kulüpler Koordinatörlüğü


Notlar:

  • Formlar elden teslim alınmayacak, yalnızca e-posta yoluyla kabul edilecektir.
  • Formlar eksiksiz ve formatı bozulmadan doldurulmalıdır. Formlarda kulüp logosu ve amacı mutlaka yer almalıdır. El yazısı ile doldurulmuş formlar kabul edilmemektedir. Formların Word dosyasında doldurulması ve aynı şekilde Word formatıyla iletilmesi gerekmektedir.
  • Formlarda doldurulacak e-posta adresi için sadece ‘bilgiedu.net’ uzantılı e-posta adresleri belirtilmelidir. Özel e- posta adresleri kabul edilmeyecektir.
  • Kulüp Başkanı’nın not ortalamasının (GPA) mutlaka 2.00 ve üzeri olması gerekmektedir. 2.00 altındaki başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.