Mezuniyet Törenleri 2022

güncelleme: yayınlama:

Olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Mezuniyet Törenleri 2022

1-3 Eylül 2022 tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan mezuniyet törenlerimiz olumsuz hava koşulları nedeniyle 5-6 Eylül 2022 tarihlerine ertelenmiştir.

 

Tarih: 5-6 Eylül 2022

Yer: santralistanbul Kampüsü 

5-6 Eylül 2022 tarihlerinde gerçekleşecek olan Mezuniyet Törenleri için tüm mezun adaylarımızın aşağıdaki hususlara dikkat etmelerini önemle rica ederiz.

Törene Katılım:

2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni’ne lisans programlarında mezun statüsündeki tüm öğrencilerimiz ile son iki dönem akademik kaydını tamamlamış olan lisans programları 8. ve 7. dönem öğrencilerimiz ve önlisans programları 4. ve 3. dönem öğrencilerimiz katılabilecektir.

Çift anadal öğrencilerimizin bir törene katılma hakkı bulunmaktadır. Dönemleri tutmayan öğrencilerimizin 30 Haziran 2022 tarihine kadar fakülte veya yüksekokul sekreterliklerine dilekçe yazarak dilekçelerini e-posta yoluyla veya elden teslim etmeleri gerekmektedir. Bu koşullarda olan öğrencilerimiz, dekanlık/müdürlük onayı ile alınacak karar doğrultusunda mezuniyet töreni listelerinde yer alabileceklerdir.

Lisansüstü programlarında ise sadece mezun statüsünde olanlar törene katılabilecektir.  

Cübbe Talebi: 

Mezuniyet törenine katılmak isteyen adayların 7 Haziran-8 Ağustos 2022 günü saat 13.00’e kadar “SIS Öğrenci Sayfası”nın sol menüsündeki “Diğer Linkler” başlığı altında bulunan “Flow Başvuruları” linkini kullanarak “Cübbe Talebi” bölümünden başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Yardım dokümanı için tıklayın.

Belirtilen tarihler arasında sistemden kep ve cübbesini talep etmeyen mezun adayı öğrencilerimizin isimleri törende okunmayacaktır.

Mezuniyet kep-cübbe başvurusu ve ödemesi online yapılacak olup elden herhangi bir başvuru ve ödeme alınmayacaktır.

Kep-Cübbe Dağıtım ve İade İşlemleri:

Önlisans ve Lisans Mezunları

Dağıtım Tarihi : 7 Haziran-8 Ağustos 2022

Yer: santralistanbul Kampüsü Etkinlik Çadırı

Kep-cübbe talep ederek ödemesini tamamlamış mezunlarımız için kep-cübbe dağıtımı 7 Haziran-8 Ağustos 2022 tarihleri arasında hafta içi 10.00-16.00 saatlerinde sadece santralistanbul Kampüsü’nde etkinlik çadırında yapılacaktır. Hafta sonları, resmî tatil ve tören günlerinde dağıtım yapılmayacaktır. 

2022 yılı kep-cübbe depozito bedeli 300 TL’dir.

Tören bitiminde cübbe iade işlemi santralistanbul Kampüsü etkinlik çadırında gerçekleştirilecektir. 

Ücret iadeleri, cübbe teslim edildiği tarihten itibaren 15 gün içerisinde başvuru esnasında belirtilmiş olan IBAN’a yapılacaktır. Cübbe iade işlemleri 4 Kasım 2022 Cuma günü saat 16.30’dan sonra alınmayacaktır.

Lisansüstü Mezunları:

Lisansüstü programı mezunları SIS Öğrenci Sayfası üzerinden başvuramazlar. Lisansüstü programı mezunlarımıza tören saatinden 2 saat önce, santralistanbul Kampüsü’nde nüfus cüzdanı ya da ehliyet karşılığında kep ve cübbeleri teslim edilecektir. Mezunlarımız tören sonunda cübbelerini iade ederek kimliklerini geri alacaktır. 

Sorularınız için: mezuniyet2022@bilgi.edu.tr

 

Tören Programı

5 Eylül 2022, Pazartesi | 11.00

Meslek Yüksekokulu

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Sivil Havacılık Yüksekokulu

Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu

Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Sağlık Bilimleri Fakültesi

 

5 Eylül 2022, Pazartesi | 18.00

Adalet Meslek Yüksekokulu

Hukuk Fakültesi

Mimarlık Fakültesi

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi

 

6 Eylül 2022, Salı | 11.00

İşletme Fakültesi

İletişim Fakültesi

 

6 Eylül 2022, Salı | 18.00

Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi

Lisansüstü Programlar Enstitüsü