güncelleme: yayınlama:

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Yerleştirme Kayıtları 2022

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Yerleştirme Kayıtları 2022

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Yerleştirme Sonuçları’na göre Üniversitemize yerleşen öğrencilerin kayıt işlemleri 9-14 Eylül 2022 tarihleri arasında santralistanbul Kampüsü Öğrenci İşleri Ofisi E-1 Binası veya online olarak yapılacaktır.

  • 10-11 Eylül 2022 tarihleri arasında kayıt alınmamaktadır.
  • Online kayıt işlemleri, 8-12 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

 

Kayıt süreçleri için gerekli belgeler aşağıdaki gibidir. Belgeler, kayıt tamamlandıktan sonra öğrenci sayfalarından yüklenebilecektir.

 

Elektronik belgelerde izin verilen maksimum dosya boyutu 1 MB. İzin verilen dosya uzantıları PDF,JPG,JPEG,PNG.’dir. Görüntüsü bozuk olan belgeler kabul edilmeyecektir.

 

  • Nüfus Cüzdanı Örneği: Resmi Nüfus Cüzdanı görüntünüz veya e-Devlet üzerinden alacağınız (https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/) barkodlu nüfus kayıt örneğiniz.
  • Sınav Sonuç Belgesi:  Belgenizi https://sonuc.osym.gov.tr/SonucSec.aspx adresinden alabilirsiniz.
  • Önlisans Diploması ya da Mezuniyet Belgesi: Belgenizi https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/ adresinden alabilirsiniz.
  • Askerlik Durum Belgesi: e-Devlet üzerinden alınabilir. Askerlik ile ilgili özel durumu olan öğrenciler için askerlik şubesinden belge getirmesi gerekmektedir.
  • Onaylı Ders İçerikleri, Onaylı Transkript

 

DGS (Havacılık Yönetimi öğrencileri için);                      

  1. Havalimanı giriş kartı almasına engel oluşturacak herhangi bir Adli Sicil Kaydı veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak.
  2. Mesleği ve/veya meslekte verilen görevi icra etmesine engel oluşturacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden son 6 ay içinde almış olmak şartıyla heyet raporu almak (işitme kaybı/ eksikliği, görme kaybı/eksikliği vb.)

 

Kayıt olmak için tıklayın.