Hukuk Fakültesi (Ticaret Hukuku)-Eğitim Asistanı

Adayların Hukuk Fakültesi mezunu olması ve İngilizce bilmesi gerekmektedir. Fransızca veya Almanca dillerinden en az birini iyi derecede bilmek tercih sebebidir.

Son başvuru tarihi 05 Eylül 2011 Pazartesi’dir. Başvuruların, aşağıdaki belgelerle birlikte İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanlığı’na posta yoluyla veya elden iletilmesi gerekmektedir. Yazılı sınav 07 Eylül 2011 Çarşamba günü saat 10:00’da ve mülakat 08 Eylül 2011 Perşembe günü bilahare bildirilecek saatte, Dolapdere Kampüsü’nde yapılacaktır. Yazılı sınav, Ticari İşletme, Şirketler ve Kıymetli Evrak Hukuku konularını kapsayacaktır. Yeni Ticaret Kanunu da sınava dahildir.

Başvuru belgeleri:

1.    Fotoğraflı özgeçmiş
2.    Hukuk fakültesi diploması ve transkripti
3.    Varsa lisansüstü eğitim diploması ve transkripti
4.    Yabancı dil belgesi (KPDS, ÜDS, -veya İngilizce için TOEFL veya IELTS- veya ağırlıklı olarak İngilizce, Fransızca veya Almanca dillerinden birinde eğitim-öğretim yapan Lise veya Yükseköğretim Kurumundan alınmış bir lise, lisans veya lisansüstü diploması)

İstanbul Bilgi Üniversitesi
Hukuk Fakültesi Dekanlığı