güncelleme: yayınlama:

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Ek Yerleştirme Kayıtları 2022

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Ek Yerleştirme Kayıtları 2022

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Ek Yerleştirme Sonuçları’na göre Üniversitemize yerleşen öğrencilerin kayıt işlemleri 19-24 Ekim 2022 tarihleri arasında santralistanbul Kampüsü Öğrenci İşleri Ofisi’nden hafta içi mesai saatleri arasında yapılacaktır. Kayıt süreçleri için gerekli belgeler aşağıdaki gibidir. Belgeler, kayıt tamamlandıktan sonra öğrenci sayfalarından yüklenebilecektir.

 

Elektronik belgelerde izin verilen maksimum dosya boyutu 1 MB. İzin verilen dosya uzantıları PDF,JPG,JPEG,PNG.’dir. Görüntüsü bozuk olan belgeler kabul edilmeyecektir.

  • Nüfus Cüzdanı Örneği: Resmi Nüfus Cüzdanı görüntünüz veya e-Devlet üzerinden alacağınız (https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/) barkodlu nüfus kayıt örneğiniz.
  • Sınav Sonuç Belgesi:  Belgenizi https://sonuc.osym.gov.tr/SonucSec.aspx adresinden alabilirsiniz.
  • Önlisans Diploması / Mezuniyet Belgesi: Belgenizi https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/ adresinden alabilirsiniz.
  • Askerlik Durum Belgesi: e-Devlet üzerinden alınabilir. Askerlik ile ilgili özel durumu olan öğrenciler için askerlik şubesinden belge getirmesi gerekmektedir.
  • Onaylı Ders İçerikleri, Onaylı Transkript

DGS (Havacılık Yönetimi öğrencileri için);                      

  1. Havalimanı giriş kartı almasına engel oluşturacak herhangi bir Adli Sicil Kaydı veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak.
  2. Mesleği ve/veya meslekte verilen görevi icra etmesine engel oluşturacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden son 6 ay içinde almış olmak şartıyla heyet raporu almak (işitme kaybı/ eksikliği, görme kaybı/eksikliği vb.)

Kayıt olmak için tıklayın.