Görevli Öğrenci Programı’ndan Duyuru (Kısmi Zamanlı Statüde Öğrenci Çalıştırma)

2022-2023 Akademik Yılı 5. ilan Bahar Dönemi boş kadro yerleşmelerini sağlamak üzere 3 Mart 2023 tarihinden itibaren Görevli Öğrenci Programı başvuruları online olarak alınacaktır.

Son başvuru tarihi: 9 Mart 2023

Başvurular son başvuru günü saat 14.00’ten önce yapılmalıdır.

Programa başvurmak isteyen öğrenciler, Başvuru Kılavuzu’nu inceledikten sonra önce SIS’e giriş yaparak Flow Başvuruları adımından Açıklama Metni ve Görev Tanımları ile Başvuru Formu’na ulaşabilirler. Görev tanımlarını inceledikten sonra Başvuru Formu’nu doldurarak başvuru yapabilirler.

Başvuru yapacak öğrencilerimizin şehir dışında olmamaları, görüşmeler ve başvuru değerlendirmesi olumlu olduğunda bizzat işlem yapabilmeleri açısından gereklidir.

Görevli Öğrenci Programı Ofisi, Başvuru Formu’nda düzeltilmesi gereken kısımlar olduğunda formu sistem üzerinden eklenmiş notlarla öğrenciye geri gönderir. Başvuru Formu, öğrenci tarafından gerekli düzeltmeler yapıldıktan sonra, son başvuru tarihinden önce yeniden gönderilmelidir. Öğrencilerimiz düzeltmeleri BİLGİ e-posta adresleri üzerinden yapmalıdır.

SIS-Flow Başvuruları sayfasında da yer alan Başvuru Kılavuzu ve Açıklama Metni/Görev Tanımı için tıklayın.

Sorularınız ve ön bilgi görüşmesi ve çalışma birimleri hakkında bilgi için: gorevliogrenciprogrami@bilgi.edu.tr