Mezuniyet Törenleri ile İlgili Duyuru

2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Törenleri’nin temmuz ayının ikinci haftasında yapılması planlanmaktadır.

Kep ve cübbelerin talep ve dağıtım işlemleri 25 Nisan-16 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Kep ve cübbelerinizi bu tarihler arasında SIS öğrenci sayfanızdan talep ederek santralistanbul Kampüsü’müzden teslim alabilirsiniz.

Mezuniyet töreninde sadece sistem üzerinden kep ve cübbe talep edip teslim alan öğrencilerimizin isimleri okunacaktır. İsminizin tören listesinde yer alabilmesi için belirtilen tarihler arasında sistemden talebinizi yaparak kep ve cübbenizi teslim almış olmanız gerekmektedir. 16 Haziran 2023 saat 16.00 sonrasında sistemin kapanması nedeniyle kep ve cübbe işlemlerinin yapılamayacağını hatırlatmak isteriz.

Fakülte, Meslek Yüksekokulu ve Lisansüstü mezuniyet törenlerinin gün ve saatleri, sistemden kep cübbe talep ederek törene katılacak olan öğrenci sayılarının kesinleşmesinin ardından 12 Haziran 2023 tarihinde web sayfamızda duyurulacaktır.

Mezuniyet Tören kuralları ve kep cübbe talebi yardım dokümanı ilerleyen tarihlerde web sayfamızdan paylaşılacaktır.