2023 Yaz Tanıtım Günleri’nde Çalışmak İsteyen Öğrencilere Duyuru

2023 Yaz Tanıtım Günleri’nde Çalışmak İsteyen Öğrencilere   Duyuru

Üniversitemizin Tanıtım Günleri süresince (17 Temmuz - 4 Ağustos 2023) Tanıtım Birimi’ne bağlı olarak santralistanbul Kampüsü, Kuştepe Kampüsü’nde, ”Tam Zamanlı Belirli Süreli’’ statüde çalışacak BİLGİ öğrencileri aranmaktadır.

Tanıtım Birimi’nin santralistanbul Kampüsü’ndeki ofisinde çeşitli görevlerde; ayrıca Dolapdere ve

Kuştepe kampüslerinde çalışacak öğrenciler için:

Sorumluluk alanları:

• Üniversitenin Tercih Günleri sürecinde tüm kampüslerde aday öğrenciler ve aileleri ile rehber öğretmenlere BİLGİ’nin önlisans ve lisans programlarını tanıtmak, kampüs turlarına eşlik etmek
  • Ofis işlerine yardımcı olmak.
  • Toplanan datanın sisteme girişini sağlamak .
  • Adayların Whatsapp üzerinden gelen sorularını yanıtlamak.

Aranan Özellikler:

• MS Office programlarına aşina olan
  • İletişim becerileri kuvvetli, özellikle ikna kabiliyeti yüksek
  • Ayrıntılara dikkat eden ve güler yüzlü
  • Ekip çalışmasına yatkın
  • BİLGİ için çalışmaya istekli öğrenciler

Aranan özellikler:

2023  yaz döneminde (17  Temmuz – 4 Ağustos 2023  arası)   “Tam    Zamanlı Belirli Süreli” statüde görev almak isteyen öğrencilerin başvuruları, en geç 22 Mayıs 2023 saat 17.00’a kadar alınacaktır. Görev almak isteyen ve aşağıdaki  kriterlere   uyan  Üniversitemiz  öğrencilerinin  başvuru  formlarını  doldurup, arkasına  genel  GPA gösteren öğrenci profillerini ve 1 adet  fotoğrafını ekleyerek  (santralistanbul Kampüsü, ÇSM 210) bizzat teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvurularda dikkat edilecek hususlar:

● Görevli Öğrenci Programı kapsamında çalışan öğrenciler, eşzamanlı olarak bu görevde yer alamaz.

● Yaz Okulu dersi alan öğrenciler çalışamaz.

- Başvuracak öğrencilerin;

• Lisans veya önlisans öğrencileri için, not ortalamasının 2,00’ın altında olmaması
  • Hazırlık Programı öğrencileri için, 1 Temmuz itibariyle Hazırlık sınıfını tamamlayacak olmaları
  • 2022 – 2023 Akademik Yılı’nda kayıt dondurmamış olmaları
  • Disiplin cezası almamış olmaları
  • Yabancı uyruklu olmamaları gerekmektedir.

● Tam zamanlı çalışacak öğrenciler sigortalı olarak çalışacaklarından;

• Yeşil pasaportları veya yetim maaşları gibi imkânlardan faydalanamazlar.
  • Başka bir kurumda zorunlu veya isteğe bağlı staj yapamazlar. (Temmuz ve Ağustos ayı için)
  • KYK bursu ya da katkı kredisi alanların ise, başvuru yapmadan önce Kredi Yurtlar Kurumu ilgililerine danışmaları gerekmektedir.

Başvurularda istenen belgeler:

İrtibat ve Başvuru:

Mehmet Ali Koparan | santralistanbul Kampüsü, ÇSM-210 | Tel: 0212 311 7263 | mehmet.koparan@bilgi.edu.tr