Mezuniyet Törenleri 2023

2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Törenleri’nin temmuz ayının ikinci haftasında yapılması planlanmaktadır.

Törene Katılım:

2022-2032 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni’ne lisans programlarında mezun statüsündeki tüm öğrencilerimiz ile son iki dönem akademik kaydını tamamlamış olan lisans programları 8. ve 7. dönem öğrencilerimiz ve önlisans programları 4. ve 3. dönem öğrencilerimiz katılabilecektir.

Çift anadal öğrencileri her iki törene katılabilecektir.

Cübbe Talebi:

Mezuniyet törenine katılmak isteyen adayların 25 Nisan-16 Haziran 2023 Cuma günü saat 16.00’ya kadar “SIS Öğrenci Sayfası”nın sol menüsündeki “Diğer Linkler” başlığı altında bulunan “Flow Başvuruları” linkini kullanarak “Cübbe Talebi” bölümünden başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Yardım dokümanı için tıklayın.

Mezuniyet töreninde sadece sistem üzerinden kep ve cübbe talep edip teslim alan öğrencilerimizin isimleri okunacaktır. Mezuniyet Törenleri’ne cübbe talebi yapmadan başkasının cübbesi ile katılım mümkün değildir. İsminizin tören listesinde yer alabilmesi için belirtilen tarihler arasında sistemden talebinizi yaparak kep ve cübbenizi teslim almış olmanız gerekmektedir. 16 Haziran 2023 saat 16.00 sonrasında sistemin kapanması nedeniyle kep ve cübbe işlemlerinin yapılamayacağını hatırlatmak isteriz.

Kep ve cübbe başvuruları ve ödemeleri çevrimiçi olarak yapılacaktır; elden herhangi bir başvuru ve ödeme alınmayacaktır.

Kep-Cübbe Dağıtım ve İade İşlemleri:

Önlisans ve Lisans Mezunları:

Dağıtım Tarihi: 25 Nisan-16 Haziran 2023

Yer: santralistanbul Kampüsü Öğrenci Destek Merkezi ofisi

Kep-cübbe talep ederek 750 TL ödemesini tamamlayan mezunlarımız için kep-cübbe dağıtımı 25 Nisan-16 Haziran 2023 tarihleri arasında hafta içi 10.00-16.00 saatlerinde sadece santralistanbul Kampüsü’nde Öğrenci Destek Merkezi ofisinden yapılacaktır. Hafta sonları, resmî tatil ve tören günlerinde dağıtım yapılmayacaktır.

2023 yılı kep-cübbe satış fiyatı 750 TL’dir.

Kep ve cübbe kiralamak isteyen mezunlarımızın ücret iadeleri (450 TL) cübbelerini teslim ettikten sonra 15 iş günü içerisinde başvuru esnasında belirtilmiş olan IBAN’a yatırılacaktır. Cübbe iade işlemleri 6 Ekim 2023 Cuma günü saat 16.30’dan sonra alınmayacaktır.

Tören bitiminde cübbe iade işlemi santralistanbul Kampüsü etkinlik çadırında gerçekleştirilecektir.

Lisansüstü Mezunları:

Lisansüstü programlarında ise sadece mezun statüsünde olanlar törene katılabilecektir.

Lisansüstü programı mezunları SIS Öğrenci Sayfası üzerinden başvuruda bulunamazlar. Lisansüstü programı mezunlarımıza tören saatinden 2 saat önce, santralistanbul Kampüsü’nde nüfus cüzdanı ya da ehliyet karşılığında kep ve cübbeleri teslim edilecektir. Mezunlarımız tören sonunda cübbelerini iade ederek kimliklerini geri alacaktır.

Sorularınız için: mezuniyet2023@bilgi.edu.tr

Tören Programı