Öğrenci Kulüpleri ile ilgili önemli duyuru

güncelleme: yayınlama:

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemizdeki mevcut ve yeni kurulması planlanan öğrenci kulüplerinin, 2023-2024 Akademik Yılı’nda aktif olabilmesi için Kulüp Tüzüğü’nün eksiksiz doldurularak 7 Temmuz 2023, saat 23.59’a kadar ilgili linkler üzerinden yüklenmesi gerekmektedir.

2022-2023 Akademik Yılı’nda aktif kalmış mevcut kulüplerimizin, genel kurul düzenleyerek yeni yönetim kurulunun seçildiğini toplantı tutanağı ile bildirmesi beklenmektedir.

 

  • Formların aşağıdaki linklerden erişim sağlanarak doldurulması gerekmektedir. Elden teslim edilen formlar kabul edilmeyecektir.
  • Formlar eksiksiz bir şekilde ve formatı bozulmadan doldurulmalıdır. Formlarda kulüp logosu, kulüp amacı ve varsa kulüp özelinde oluşturulmuş ek özellikleri içeren iç tüzük gereklikleri de yer almalıdır. El yazısı ile doldurulmuş formlar kabul edilmeyecektir. Formlar Word dosyasında doldurulmalı ve PDF formatında iletilmelidir.
  • Formlarda “bilgiedu.net” uzantılı e-posta adresleri belirtilmelidir. Özel e-posta adresleri kabul edilmeyecektir.
  • Aday Kulüp Başkanı’nın not ortalaması (GPA) 2.00 ve üzeri olmalıdır. Not ortalaması 2.00’nin altında olan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

 

Yeni kurulacak kulüpler için link: https://forms.gle/yEJHvXWg8XRawhb79

Mevcut kulüplerimizin devamlılığı için link: https://forms.gle/eWK4QFXnALJxm2Md7

Tüzük Örneği

Toplantı Tutanağı Örneği 

Başvurularınız Kulüpler Kurulu tarafından incelenip karara bağlanacak, başvuru sonuçları sizlere yazılı olarak e-postayla 21 Temmuz 2023 Cuma günü duyurulacaktır.

Başvuruların olumlu sonuçlanması halinde, tüzük imzalarının tamamlanması için güz yarıyılına mutabık olarak Öğrenci Kulüpleri Koordinatörü ile görüşülmesi gerekmektedir. Randevu sistemi Eylül ayı itibarıyla açılacaktır.

 

Soru, sorun ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

BİLGİ Kulüpler Birimi

kulupler@bilgi.edu.tr  /  ipek.iber@bilgi.edu.tr