Psikodrama Grup Çalışmaları Başlıyor

güncelleme: yayınlama:

Mutsuzlukla, korkularla, endişeyle, ilişkilerle, sınavlarla, aileyle, yalnızlıkla, derslerle, takıntılarla baş etmekte zorlanıyor musunuz? Hayatınıza, kendinize, sorunlarınıza, ilişkilerinize başka bir açıdan bakmak istiyor musunuz?

İlişkileri geliştirme, kendini tanıma, sorumluluk alma, yalnızlığı anlama, kaygı ile başa çıkabilme gibi konularda çalışmak ve psikolojik yardım almak isteyenler yeni açılacak psikodrama grubuna katılabilir.

Psikodrama kişilik, kişilerarası ilişkiler, çatışmalar ve duygusal problemlerin özel dramatik yöntemlerle keşfedildiği bir grup terapisi yöntemidir. Kısaca “gerçeğin dramatizasyonla yeniden keşfedilmesidir”.

2011-12 Akademik Yılı Güz döneminde bu çalışma Kuştepe Kampüsü'nde yapılacaktır. Psikodrama çalışmaları yalnızca İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencilerine açık ve ücretsizdir. Oturumların 8 hafta boyunca haftada bir kez 2’şer saat olarak yapılması planlanmaktadır. Gruba katılım için ön görüşme şarttır. Grup liderleri Zeynep Ungun ve Filiz Yurtseven’dir. Ön görüşme için randevu almanız gerekmektedir.

SON BAŞVURU TARİHİ: 1 KASIM 2011

Başvuru ve ön görüşme randevusu için:
Filiz Yurtseven
Ofis: Kuştepe Kampüsü (Ana giriş kapısı karşısı / BİLGİ yayınları eski binası)
Tel: 311 64 70
e-posta: filiz.ilci@bilgi.edu.tr