ESN BİLGİ Erasmus Kulübü gönüllü öğrenciler arıyor!

2006’dan bu yana gönüllü olarak faaliyetlerini sürdüren BİLGİ Erasmus Kulübü, önümüzdeki 2012 Bahar döneminde üniversitemizde eğitimlerini sürdürecek Erasmus değişim programı öğrencilerine destek olmaya istekli bireyler arıyor. Yabancı öğrencilerin havalimanında karşılanmaları, şehrin ve kültürel yapının tanıtılması, kayıt ve ders seçimi sürecinde gerekli desteğin sunulması, SIM kart alınması, soru ve gereksinimlerinin ESN Kulübü Yönetim Kurulu’na aktarılması gibi konularda yardımcı olmak isteyen öğrencilerimiz başvurularını gerçekleştirebilir. Buddy Programı’na katılarak hem gönüllü faaliyetler yürütmeye, hem de dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilerle tanışarak farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olmayı amaçlayan öğrenciler, esnbilgi@gmail.com adresine ad, soyad, bölüm, iletişim bilgileri ve bildiği yabancı diller gibi konuları içeren; bir paragraflık kişisel tanıtım metnini göndererek programa başvurabilirler. Programa başvurmanız için herhangi bir kısıt veya şart yoktur, öğrenci olmanız ve gönüllülük kıstasları altında bir öğrenciye yardımcı olacağınızı bilmeniz yeterlidir. Kısıtlı sayıda başvuru kabul edilecektir. Başvuru sonrası sadece Buddy Programı’na seçilen öğrencilerle irtibata geçilecektir.

Son başvuru tarihi: 17 Ocak 2011