Writing Center Workshops

güncelleme: yayınlama:

BİLGİ Writing Center tarafından desteklenen ve İngilizce Hazırlık Programı öğretim görevlileri tarafından verilen ve İngilizce yazı yazma, dil bilgisi, okuma ve konuşma becerilerinizi geliştirmeniz amacıyla düzenlenen “Workshop”lar bahar döneminin ilk yarısı için 27 Şubat- 23 Mart arasında gerçekleşecek  ve daha sonra Nisan ve Haziran ayları arasında tekrarlanacaktır. 

Workshop’larımıza katılmak için “Öğrenci Sayfaları”nızın ‘Reservation System’ bölümünden kayıt yaptırabilirsiniz. Şubat ve Mart ayında yapacağımız workshop’ların programı her 2 haftada bir öğrenci sayfanızda rezervasyon yapmanız için güncellenecektir. Workshop programına ister öğrenci sayfanızdan ister web sayfamızdan ulaşabilirsiniz.  Workshoplar Kuştepe Kampüsü’nde yapılmaktadır ve 20 kişi ile sınırlıdır.  Workshoplar ücretsizdir. 

UYARI: Birden fazla workshop’a kayıt yaptırabilirsiniz fakat kayıt yaptırdığınız workshop’lardan 2’sine katılmadığınız takdirde başka bir workshop’a kayıt yapma hakkınızı yıl sonuna kadar kaybedersiniz. 

BİLGİ Writing Center haftanın 5 günü 09.00-17.00 saatleri arasında sizler için açık. Essay, kompozisyon ya da research paper’larınıza feedback almak ve ingilizce yazı yazma becerilerinizi geliştirmek için deneyimli peer tutor’larla ve writing center koordinatörüyle bire bir çalışma yapmak için Writing Center’a gelebilirsiniz. Bu çalışmalar için aşağıdaki adrese e-mail atarak randevu almanız yeterli. 

İletişim için: İlkem Kayıcan Dahili: 6356 e-mail: ilkemk@bilgi.edu.tr/ writingcenter@bilgi.edu.tr 

BİLGİ WRITING CENTER: Kuştepe Kampüsü, 339

DUYURULARIMIZI VE AKTİVİTELERİMİZİ FACEBOOK VE TWITTER’DAN TAKİP ETMEK İÇİN: 

Facebook: https://www.facebook.com/BilgiWritingCenter
Twitter:   @BilgiWritingCen

Workshoplarımızdan Bazıları: : 

WRITING: Ways to make writing more interesting and lively: From Simple to Complex Sentences  SPEAKING: Effective Presentation Strategies VOCABULARY:  Strategies to improve your vocabulary READING: Understanding the “secret” meaning in a text: Inferencing  GRAMMAR: “I have added two friends on Facebook this week”: Using Facebook to practice present perfect tense