Üniversitemiz NABA International Week’e katıldı.

Laureate Network üyesi olan NABA (Nuova Accademia di Bella Arti)’da 10-13 Nisan 2017 tarihlerinde "NABA International  Week" düzenlendi.

Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi ile Uluslararası Ofis görevlilerinin katıldığı  etkinlikte, öğretim üyesi Avşar Gürpınar öğrencilere BİLGİ Endüstri Tasarımı ile ilgili sunum yaptı.

Gürpınar, ayrıca NABA öğrencileri için tasarım (ürün tasarımı, iç mimarlık, moda tasarımı, grafik tasarım) ve sanat disiplinleri kapsamında profesyonel portfolyo tasarımı üzerine bir atölye gerçekleştirldi. Çalışmaya farklı seviye ve bölümlerden 32 öğrenci katıldı. Farklı disiplinlerin gerektirdiği farklı temsil ve ifade biçimleri yanında kişisel ve proje bazlı açıklamaların yazılması, organizasyon, yerleşim ve sayfa tasarımı, grafik öğelerin seçimi ve düzenlenmesi gibi parametreler üzerinden portfolyo bütüncül bir yalaşımla ele alındı.

Görseller