bilgiMBA Bursa’da dersler başladı.

Derslerin başlangıcı dolayısıyla gerçekleşen kokteylde bir açıklama yapan BİLGİBursa Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Duygu Yılmazer; “BİLGİBursa Merkezi olarak kısa sürede Bursa’da yüksek lisans programları alanında başarılı bir çalışma dönemi geçirdik. Bursa iş dünyası ve akademik gelişim planlayan genç yöneticilerin yoğun katılımı ile ilk yüksek lisans programını Türkçe İşletme alanında başlattık. Gelecek dönemden itibaren alternatif birçok programla yüksek lisans eğitimlerinin sayılarını arttırıyor olacağız. BİLGİBursa Merkezi başarılı sonuçlar üreterek özellikle eğitim alanında büyük fark yaratıyor olacak” dedi.

Farklı Alanlarda Sertifika Programları Başlıyor…

Açıklamasında BİLGİ Eğitim tarafından organize edilen sertifika programlarına da değinen Yılmazer, “BİLGİBursa Merkezi’nin bir diğer önemli aktivitesi ise, sertifika programlarımız olacak. Felsefe Okulu-Siyaset Felsefesi, Tarih Okulu, Edebiyat Okulu, Yurttaş Gazeteciliği, Etik, İş Hayatında Alternatif Düşünce Teknikleri, Rekabet Hukuku, Stratejik Marka Yönetimi, İK Yönetimi, Kültür yönetimi, Kadın Programları, Girişimcilik, Tasarım Okulu gibi birçok sertifika programını Bursa’da gerçekleştireceğiz. Bu programlarla iş dünyasına uzmanlaşma imkânı da yaratılacak.” diyerek açıklamasını tamamladı.