İklim Finansmanı ve Karbon Piyasaları Sertifika Programı

Son yıllarda karbon piyasası ve iklim finansmanı önem arz eden konulardan biri haline gelmiştir ve bu önemin daha da artacağı tahmin edilmektedir. Her uzmanlık alanında olduğu gibi bu alanda da yetişmiş insan gücüne gereksinim vardır. Çevre, Enerji ve Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇESUAM) “İklim Finansmanı ve Karbon Piyasası” konulu 2 gün sürecek bir sertifika programı açarak, bu konuda kapasite geliştirmeye katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Sertifika programı İstanbul Bilgi Üniversitesi, GAIA Carbon Finance ve Mavi Consultants işbirliği ile düzenlenecektir. GAIA Carbon Finance bu konularda danışmanlık yapan ilk Türk şirketidir. Mavi Consultancy ise, merkezi Almanya’da IGIP’in bir üyesi olarak birçok ülkede faaliyette bulunan uluslararası bir danışmanlık şirketidir. Bu işbirliği Çevre, Enerji ve Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇESUAM)’nin yol haritasında belirttiği gibi paydaşlar arasında köprü olmak amacının da bir uzantısıdır.

Tarih: 6-7 Nisan 2012
Yer: Dolapdere Kampüsü

Ücret: 600 TL
İstanbul Bilgi Üniversitesi çalışanları, öğrencileri ve mezunları için % 20 indirim uygulanmaktadır.

Ayrıntılı bilgi için: 0 212 311 52 95