Türkiye’nin Önde Gelen Finans Kuruluşlarından Yapı Kredi ve BİLGİ İşbirliği

güncelleme: yayınlama:

Finans dünyasının lider kuruluşlarından Yapı Kredi Bankacılık Akademisi işbirliğiyle BİLGİ Bankacılık ve Finans Yüksek Lisans Programı, akademik dünyayı iş dünyasının bilgi birikimi ile bir araya getiriyor.

BİLGİ Bankacılık ve Finans Yüksek Lisans Programı öğrencileri yönetici sunumları, seminerler ve karma eğitim yöntemleriyle zenginleşen programda Yapı Kredi tarafından sunulan staj, burs, proje gibi farklı olanaklardan yararlanabiliyor. Gerçekleştirilen bu öncü işbirliği, BİLGİ Bankacılık ve Finans Yüksek Lisans Programı öğrencilerine, bankacılık sektöründeki uygulamaları aktarmak ve çeşitli projelerle farklı banka yönetimlerini tanıma fırsatı vermek hedefleri doğrultusunda önemli bir adım olarak öne çıkıyor.

BİLGİ Bankacılık ve Finans Yüksek Lisans Programı, Türkçe ve İngilizce olarak iki seçenekte sunulmaktadır. Dersler, Cumartesi-Pazar günleri ve hafta içi 19:00'dan sonra Santral Kampüsü'nde yapılır. Ayrıca, özellikle finans sektöründe çalışanların iş yoğunlukları dikkate alınarak öğrencilere bazı dersleri e-destekli olarak uzaktan alma fırsatı verilir. Öğrenciler kampüste sadece Cumartesi günleri bulunarak toplam ders yüklerini tamamlayabilirler.

BİLGİ Bankacılık ve Finans Yüksek Lisans Programıyla hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.