‘Writing Center Workshop’ları 2011-2012 akademik yılı için son kez 26 Nisan'da başlıyor.

güncelleme: yayınlama:

BİLGİ Writing Center tarafından desteklenen ve İngilizce Hazırlık Programı öğretim görevlileri tarafından verilen ve İngilizce yazı yazma, dil bilgisi, okuma ve konuşma becerilerinizi geliştirmeniz amacıyla düzenlenen “Workshop”lar bu akademik yıl son kez 26 Nisan 2012'de başlıyor.

Workshop’larımıza katılmak için “Öğrenci Sayfaları”nızın ‘Reservation System’ bölümünden kayıt yaptırabilirsiniz. Workshop programına ister “Öğrenci Sayfaları”ndan ister web sayfamızdan (http://writingcenter.bilgi.edu.tr/) ulaşabilirsiniz.  Workshoplar Kuştepe Kampüsü’nde yapılmaktadır ve 20 kişi ile sınırlıdır.  Workshoplar ücretsizdir.
UYARI: Birden fazla workshop’a kayıt yaptırabilirsiniz fakat kayıt yaptırdığınız workshop’lardan 2’sine katılmadığınız takdirde başka bir workshop’a kayıt yapma hakkınızı yıl sonuna kadar kaybedersiniz.

BİLGİ Writing Center haftanın 5 günü 09.00-17.00 saatleri arasında sizler için açık. ‘Essay’, kompozisyon ya da ‘research paper’larınıza feedback almak ve İngilizce yazı yazma becerilerinizi geliştirmek için deneyimli ‘peer tutor’larla ve Writing Center koordinatörüyle birebir çalışma yapmak için Writing Center’a gelebilirsiniz. Bu çalışmalar için aşağıdaki adrese e-mail göndererek randevu almanız yeterli.

İletişim için: İlkem Kayıcan Dahili: 6356 e-mail: ilkemk@bilgi.edu.tr/ writingcenter@bilgi.edu.tr
BİLGİ WRITING CENTER: Kuştepe Kampüsü, 339

Workshoplarımızdan bazıları:
• WRITING: Ways to make writing more interesting and lively: from Simple to Complex Sentences
• SPEAKING: Effective Presentation Strategies
• VOCABULARY:  Strategies to improve your vocabulary
• READING: Understanding the “secret” meaning in a text: Inferencing
• GRAMMAR: “I have added two friends on Facebook this week”: Using Facebook to practice present perfect tense