Moda Tasarımı Lisans Programı Özel Yetenek Sınavı

Başvuru dönemi: 23 Mayıs 2012 mesai bitiminene kadar uzatılmıştır.

Çizim Sınavı ve Mülakatlar: 21-26 Mayıs 2012

2-23 Mayıs 2012 tarihleri arasında online olarak yapılacak Özel Yetenek Sınavı başvuruları için gerekli evraklar İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü Öğrenci İşleri Ofisi’ne teslim edilmelidir.

Özel Yetenek Sınavları “Çizim Sınavı” ve “Mülakat” şeklinde  yapılacaktır. 21-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan sınavlar ailelerin katılımına da açık olarak gerçekleşecektir. Öğrencilerin sınava gelirken yanlarında portfolyolarını ve geçmiş çalışmalarını da getirmeleri gerekmektedir.

Yetenek sınavı ön kayıt başvurusu için  lütfen tıklayınız.

Yetenek sınavı ön kaydı tamamlandıktan sonra, aşağıdaki evrakların en geç 18 Mayıs Cuma günü saat 17:00’ye kadar Santral Kampüsü Öğrenci İşleri Ofisi‘ne (Öğrenci Danışmanı Beyhan Sunal: 0212 311 7353 ) teslim edilmesi gerekmektedir. Evrakların bu tarihe kadar teslim edilmiş olması ve takibi öğrencilerin sorumluluğundadır.

• Başvuru Formu (Yetenek Sınavı ön kayıt esnasında online olarak verilen başvuru formunun çıktısı)
• YGS Sonuç Belgesi fotokopisi
• Nüfus Cüzdanı fotokopisi
• 2 adet fotoğraf
• Ön kayıt ücreti ödendi belgesi (ön kayıt ücreti olan 100 TL’nin adayın TC kimlik no’su ve adına yatırıldığını belirten dekontun aslı)
Önkayıt ücretini herhangi bir Garanti Bankası şubesinden aşağıdaki hesaba yatırabilirsiniz. Santral Kampüsü'nde banka şubesi bulunmamaktadır.

Garanti Bankası - Çağlayan Şubesi
Şube-Kodu:403 Hesap No:6201302 (IBAN:TR20 0006 2000 4030 0006 2013 02)
Alıcı Adı: İstanbul Bilgi Üniversitesi

Yetenek Sınavı ön kaydını tamamlayan öğrencilerin 0212 311 5118 ‘i arayarak veya fashion@bilgi.edu.tr adresine mail göndererek sınav günü ve saati için randevu almaları gerekmektedir.

Yetenek Sınavı’na gelirken öğrencilerin “ Ön kayıt tamamlandı” belgesini yanlarında getirmeleri gerekmektedir. Bu belgeyi Santral Kampüsü Öğrenci İşleri Ofisi’nden ön kayıt başvuru işlemlerini tamamladıktan sonra temin edebilirler.

Sınav yeri:  Santral Kampüsü L1 binası(Rezidans Binası, Mütevelli Heyet Odası)

Kampüse ulaşım için tıklayınız.