Dijital Medya Sorumlusu

Üniversitemizin Pazarlama Departmanı bünyesinde görevlendirilmek üzere “Dijital Medya Sorumlusu” aramaktayız.

Sorumluluk Alanları:
• Sosyal medya ajansı ile koordineli bir şekilde, Pazarlama biriminin yönetmekte olduğu hesaplara yönelik iletişim stratejisi oluşturmak için gerekli bütün segmentsel bilgileri toplamak, girişleri uygulamaları ve koordine etmek, sosyal medya ajansı ile olan ilişkileri yönetmek.
• Pazarlama biriminin yönetmekte olduğu sosyal medya hesaplarının (facebook, twitter, flicker, vimeo ve youtube vs.) ve 3. parti uygulamaların (akıllı telefon uygulamaları vs.) ajansla birlikte içerik yönetimini yapmak, ilgi çekici, eğlenceli içerik hazırlamak, kampanyalar düzenlemek, etkinlik duyurularını bu kanallardan yapmak, reklam ve görsel materyaller paylaşmak.
• Pazarlama birimi yönetiminde olmayan Üniversitedeki diğer sosyal medya hesaplarının koordinasyonunu sağlamak, ilk açılan hesaplar için mini eğitimler vermek, kurumsal kimlik bütünlüğünü sağlamak
• Üniversitenin web sitesinin görsellerini ve içeriklerini geliştirmek, web ekibi ve web editörü ile birlikte çalışmaları yürütmek.
• Eğitim alanındaki dijital uygulamaları araştırmak, takip etmek.

Aranan Özellikler:
• İlgili alanlardan üniversite mezunu olma (Edebiyat, iletişim bölümleri, vb)
• Çok iyi derecede İngilizce ve Türkçe bilgisine sahip
• İlgili alanda en az 3 yıl iş tecrübesi
• Web uygulamalarını etkin kullanabilen
• MS Office programlarını çok iyi derecede kullanabilme
• Raporlama ve analiz becerisi olan
• Teknolojiye yakın, güncel uygulamaları, gündemi takip eden
• Görsel estetik bakış açısına sahip olan
• Çözüm odaklı
• Ekip çalışmasına yatkınlık
• İletişim ve ilişki yönetimi becerisine sahip olan
• Erkek adaylar için askerlik görevinin tamamlanmış olması

İlgilenen adayların özgeçmişlerini ikgelisim@bilgi.edu.tr adresine göndermeleri ya da www.kariyer.net sitesinden (Ref: BLG-DMU) referans numaralı ilana başvuru yapmaları rica olunur.