"AB Yolunda Genç İletişimciler" Yarışması'nda Ödül Alan Reklamcılık Öğrencileri

güncelleme: yayınlama:

BİLGİ Reklamcılık öğrencileri "İlan ve Açıkhava Kategorisi"nde ikincilik, "Sosyal Medya ve İnternet" kategorisinde üçüncülük ödülleri aldı.

Bu yıl ikincisi düzenlenen AB Yolunda Genç İletişimciler Yarışması'nda:

"İnternet ve Sosyal Medya Uygulamaları" kategorisinde; 

Kocaeli Üniversitesi'nden Mustafa Tuncer ve Yasin Işık'ın "Eureka Bilgi Yarışması" projesi birinci, Başkent Üniversitesi'nden Selen Güngör ve Gökhan Tek'in "Yıldızımız Avrupa'da Parlasın" projesi ikinci, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden Sena Hayta ve Duygu Atçeken'in "Turkey Inside" projesi üçüncü oldu.

"Basın ve Açık Hava Reklamı" kategorisinde;

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nden Rabia Beyza Göçer'in ''Color Blindness'' adlı projesi birinci, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden Merve Ertan ve Merve Aykaç'ın ''Disparity'' adlı projesi ikinci, İstanbul Işık Üniversitesi'nden Yağız Ali Anıl'ın "New Cultures, New Viewpoints" adlı projesi üçüncü oldu.

"Radyo" kategorisinde;

Kocaeli Üniversitesi'nden Aygün Kaplan'ın ''AB Yıldızlar Karması'' adlı eseri birinci, İstanbul Kültür Üniversitesi'nden Vildan Demiral ve Emrah Eyvel'in ''Restoran'' adlı eseri ikinci, Adnan Menderes Üniversitesi'nden Duygu Yaban ve Yücel Yüce'nin ''Hayal değil" adlı eseri üçüncü oldu.