BİLGİ Erasmus Buddy Programı

BİLGİ'de uluslararası kültürün bir parçası ol!

2006 yılından bugüne uluslararası ve yerel öğrencileri bir araya getiren BİLGİ Buddy Programı, 2012-2013 güz dönemi süresince üniversitemize çeşitli ülkelerden gelecek öğrencileri desteklemeye ve onlara yardımcı olmaya gönüllü öğrencilerini arıyor.

• Uluslararası öğrencileri havalimanından alarak kendilerine kalacak yer bulma konusunda yardımcı olmak
• Öğrencinin şehirde geçireği ilk haftalarda kendisine Türkiye’yi ve genel kültürünü, hayat tarzını tanıtmak
• Ders kaydı, ulaşım, sim kart alımı gibi konularda faydalı bilgiler sunmak
Hepsinden önemlisi, uluslararası bir öğrenciye misafirperverlik etmek ve bu sosyal ortamın bir parçası olmak istiyorsanız; okuduğunuz bölüm, sınıf, bildiğiniz yabancı diller ve telefon numaranızı bilgierasmus@gmail.com adresine göndermeniz yeterlidir.

BİLGİ Buddy Programı’na başvurabilmeniz için, İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencisi olmanız ve gönüllü çalışma esaslarını göze almanız yeterlidir.

Son başvuru tarihi: 15 Ağustos 2012
Başvuru sonuçlarının açıklanması: 22 Ağustos 2012