Moda Tasarımı Özel Yetenek Sınavı Sonuçları (2. Etap)

Moda Tasarımı Özel Yetenek Sınavı (2. Etap)'nı kazananlar listesi aşağıdadır:

Alara Yarcan
Sinem Sülün
Tuğba Ak

Kayıt Tarihleri:

Kesin Kayıtlar 15-31 Ağustos 2012 tarihleri arasında (saat 09:00-17:00 arası) Kuştepe Kampüsü Öğrenci İşleri Ofisi (C01) ve Santral Kampüsü Öğrenci İşleri Ofisi'nde yapılacaktır.

Kayıt için Gerekli Belgeler:
• YGS Sonuç Belgesi internet çıktısı
• Lise  diplomasının aslı veya diploması hazır olmayanlar için yeni tarihli mezuniyet belgesi (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz).
• Nüfus cüzdanın aslı ve fotokopisi
• İkametgâh belgesi
• 1989 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için askerlik şubesinden alınacak Askerlik Durum Belgesi ya da askerliğini yapmış olanlar için terhis belgesi
• 6 adet 4.5x6 (cm) ebadında fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde, önden, başı ve boynu açık, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır).
• Öğrenim ücreti

* Henüz lise diploması (ya da diploması hazır olmayanlar için yeni tarihli mezuniyet belgesi) almamış olan öğrenciler "öğrenim ücreti"ni yatırabilirler. Bu durumdaki öğrenciler, “kesin kayıt” işlemlerini diploma ya da lise mezuniyet belgesilerini getirdikten sonra tamamlayabileceklerdir.