2. etap Yurt başvuruları yeni öğrencilerimiz için 10-13 Eylül tarihleri arasında yapılacaktır

TOPHANE YURT başvuruları, İstanbul Bilgi Üniversitesi’ne yeni kayıt olacak öğrenciler için 10-13 Eylül 2012, saat 14:00-17:00 arasında açılacaktır. Yurt kesin kayıt ve ödemeleri ise, 14-15 Eylül 2012 tarihleri arasında Santral Kampüsü’nde yapılacaktır.

Yurt kayıtları, Üniversitemize şahsen gelmeden önce, öğrenci ön bilgilerinin online olarak kaydedilebileceği “ÖSYS Yeni Kayıt Sistemi” üzerinden yapılmaktadır. Sisteme aşağıda belirtilen kullanıcı adı ve şifreyi girerek istenilen özlük bilgilerini tamamladığınızda “Öğrenci Sayfası”na yönlendirilecek ve “Dorm Application” başlığından yurt başvurunuzu gerçekleştirebileceksiniz.

Kullanıcı Adı: TC Kimlik Numaranız
Şifre: Doğum Tarihiniz (GünAyYıl)

Yurt kontenjanı sınırlı olduğu için yerleştirmeler başvuru sırasına göre yapılacaktır.

Not: Tophane Yurt için online kayıt esnasında depozito bedeli talep edilecektir. Depozito ödeme bilgileri ilgili sayfada yer alacaktır.
Depozito tutarı (Yurt-tüm oda tipleri için): 250 TL

REZİDANS kayıtları ise, telefon ile doğrudan Rezidans müdürleri tarafından yapılmaktadır.
Santral Rezidans kaydı için: Nelin Okay 0212-311 7250
Tophane Rezidans kaydı için: Selma Özsefer 0212- 334 7500

Depozito tutarı (Rezidans-tüm oda tipleri için): 500 TL

“Yurt-Rezidans Başvuru ve Ücret Bilgileri” için tıklayınız.