BİLGİSpor yeniden Finlandiya'da

BİLGİSpor öğrencileri Aybike Topuz, Tiber Uzunoğlu, Berke Göneç ve Suphi Baykam, Finlandiya'dan JAMK, Hollanda'dan the Hague ve Amerika Birleşik Devletleri'nden SUNY Cortland Üniversitesi ile İstanbul Bilgi Üniversitesi Spor Yöneticiliği bölümleri arasındaki işbirliği kapsamında gerçekleştirilen "Sport International" adlı yarışmaya katılmak üzere Finlandiya'nın Jyvaskyla kentine gittiler. Diğer üniversitelerden gelen 30'a yakın öğrenci ile bir arada spor yöneticiliği konusunda Avrupa'nın önde gelen akademisyenlerinin yaptığı sunumları dinleyen ve yarışma kapsamında oluşturulan karma gruplarda yer alan öğrencilerimiz Volvo Ocean Race, 2023 FIFA World Cup, ITU World Triathlon Series gibi etkinliklerle ilgili problemlere çözüm arıyorlar. 30 Kasım 2017, Perşembe akşamı yapılacak sunumlar neticesinde kazananın belirleneceği yarışmadan sonra Helsinki'ye geçecek olan öğrencilerimiz Finlandiya Buz Hokeyi 1. Ligi takımlarından H.I.F.K. ve T.P.S. arasında yapılacak maçı izleyecekler.

Görseller