Sergi: Kusursuz(um) Değilim / Imperfection

Tarih: 13 Ekim-12 Aralık 2012
Yer: santralistanbul, Enerji Müzesi

1. İstanbul Tasarım Bienali Akademi Programı çerçevesinde, İstanbul Bilgi Üniversitesi ile Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin Görsel İletişim Tasarımı öğrencileri, birbirleriyle iletişim halinde yürüttükleri bir yıllık yoğun bir çalışmanın ürünlerini sergiliyorlar. BİLGİ Görsel İletişim Tasarımı lisans-yüksek lisans öğrencileri ve öğretim elemanları ile Doğu Akdeniz Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı yüksek lisans öğrencileri ve öğretim elemanları, paralel derslerle ürettikleri bienal konseptine yönelik dijtal enstalasyon, fotoğraf ve video-art çalışmalarına İran Grafik Tasarımcılar Birliği Başkanı Prof. Ebrahim Haghigi’yi de davet ederek ürettikleri afiş çalışmalarını da eklediler.

Proje Yürütücüleri:
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü (Doç. Dr. Senih Çavuşoğlu, Doç. Dr. Ümit İnatçı, Yrd. Doç. Dr. Aysu Arsoy, Yrd. Doç. Dr. Fırat Tüzünkan)
İstanbul Bilgi Üniversitesi (BİLGİ) Görsel İletişim Tasarımı Bölümü (Yrd. Doç. Dr. Onur Eroğlu,  Öğr.Gör. Cem Ersözlü)