Türk Borçlar Kanunu ve Türk Ticaret Kanunu Sertifika Programı (Yeni Dönem)

güncelleme: yayınlama:

İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından Türk Borçlar Kanunu ve yeni Türk Ticaret Kanunu’na ilişkin olarak düzenlenmiş olan ilk dört sertifika programı olağanüstü yoğun ilgi görmüş, toplamda 250’ye yakın kişiye eğitim verilmiştir. Devam eden yoğun ilgi ve Kanunların yürürlüğe girmiş olması da göz önüne alınarak yeni bir sertifika programı açılması zorunluluğu ortaya çıkmıştır.

Bu program da, Türk Borçlar Kanunu’nun ve Türk Ticaret Kanunu’nun ele alındığı iki modülden oluşmaktadır. İki modül toplam 6 hafta (60 saat) sürecek, ancak katılımcılar dilerlerse sadece Türk Borçlar Kanunu’na veya sadece Türk Ticaret Kanunu’na ilişkin modüle katılma imkanına da sahip olacaktır.

Dersler, gerek Kanunların hazırlanması sürecinde ilgili komisyonlarda bulunmuş ve gerekse de söz konusu Kanun Tasarıları konusunda hali hazırda çeşitli kurumlarda eğitim vermekte olan uzman bir kadro tarafından yürütülecektir.

Program 20 Kasım 2012 tarihinde başlayacaktır. Son başvuru tarihi 16 Kasım 2012 Cuma günüdür. Program ücreti 2500,- TL’dir

Kayıt ve bilgi için; 0212 311 72 20

tugce.tumer@bilgi.edu.tr

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız