Paso / İndirimli Seyahat Kartı (İstanbul Kart) başvuruları

güncelleme: yayınlama:

İlk kez Paso/İndirimli Seyahat Kartı (İstanbul Kart) alacaklar için:
• Paso/İndirimli Seyahat Kartı (İstanbul Kart) başvuruları 31 Aralık 2012 tarihine kadar İETT’ye yapılabilecektir. Üniversitemizden yapılacak toplu başvurular haricinde; bireysel olarak kart almak isteyen öğrenciler online randevu alarak başvurularını yapabilirler (bkz. Online Randevu).

• Başvurusunu Üniversitemiz aracılığıyla yapmak isteyen öğrencilerimiz, “Öğrenci Sayfaları”ndan başvuru yapabilirler. Başvurunuzun onayını 7 Aralık 2012 Cuma saat: 17.00'ye kadar kontrol etmeniz ve “hazırlanıyor" ibaresini göremediğiniz takdirde, dekontunuz ile Öğrenci Mali İşleri Ofisi’ne (Santral Kampüsü, ÇSM binası) başvurmanız gerekmektedir.

Paso/İndirimli Seyahat Kartı talebi ve ödemenin aynı gün yapılması zorunludur.

Başka bir bankadan Garanti Bankası'na yapılan EFT işleminde, üzerinde öğrenci no, adı ve soyadı olmayan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Banka hesabı: GARANTİ BANKASI Çağlayan Şubesi (Şube Kodu: 403)
Hesap no: 6201302, İstanbul Bilgi Üniversitesi
IBAN NO: TR20 0006 2000 4030 0006 2013 02


Vize İşlemi Yaptıracaklar (Paso/İndirimli Seyahat Kartı olanlar) için:

• Üniversitemizden veya İETT kurumundan daha önce Paso/İndirimli Seyahat Kartı almış olan öğrencilerimiz, güncelleme işlemini İstanbulkart Satış Noktaları (İSN)’dan veya Otomatik Satış Makinaları (OSM)’ndan 31 Aralık 2012 tarihine kadar vize işlemini yaptırmaları gerekmektedir (bkz. Bilgi Güncelleme).

• Paso/İndirimli Seyahat Kartını 1 Eylül 2012 tarihinden sonra alan öğrencilerin vize işlemi yaptırmasına gerek yoktur.


ONLINE RANDEVU
Online Randevu sistemini kullanın,yaşamınıza hız katın. Sıra beklemek yok, işlerinizi erteleyip erkenden gelmenize gerek yok. Online randevu ile size en yakın başvuru merkezimize gelin işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirin. Randevu almak için tıklayın. 
 
BİLGİ GÜNCELLEME
Paso/İndirimli Seyahat Kartınızın güvenlik özelliklerinden yararlanmak için kartınızı kaydettirin, kayıp-çalıntı derdinden kurtulun. Her zaman her yerde hem bakiyenizi koruyun hem de kartınızın avantajlarından ilk siz haberdar olun. Güncellemek için tıklayın
 
BAŞVURU MERKEZLERİ
Paso/İndirimli Seyahat Kartınızın başvuru merkezleri hizmet noktalarımız artık elinizin altında. 12 başvuru merkezimizle haftanın 6 günü hizmetinizdeyiz. Online Başvuru Formu'nu doldurun, istediğiniz merkezi seçin ve kartınıza en kolay yoldan ulaşın. Detaylar için tıklayın.